Дечин Дечин   Свитави Свитави
13 3 Pts 9
17 2 Pts 17
13 Ft 13
1 Time Outs#T.O 1
5 Фолы 7
68.4 68.4
Ft %
72.2 72.2

Pts

1 2 H 3 4 F
23 12 35 27 24 86
25 20 45 13 16 74