Cherno more Odesos Women U19

Leagues Played
Баскетбол - Матчи 1

Результаты

Баскетбол - Матчи 05/03 10:02 - Cherno more Odesos Women U19 v Montana 2003 Women U19 W 5-2
Жіноча баскетбольна команда «Чорне море Одесос» U19 з міста Одеса, Україна є молодіжним підрозділом професійного баскетбольного клубу «Чорне море Одесос». Команда бере участь у чемпіонаті України з баскетболу серед дівчат віком до 19 років.

Команда була заснована в 2010 році і з того часу досягла значного успіху в національному чемпіонаті. «Чорне море Одесос» U19 неодноразово ставала чемпіоном України, а також вигравала срібні та бронзові медалі. Також команда брала участь у міжнародних турнірах, зокрема в Європейській юнацькій баскетбольній лізі (EYBL).

«Чорне море Одесос» U19 є однією з найсильніших молодіжних баскетбольних команд в Україні. Команда складається з талановитих та перспективних баскетболісток, багато з яких були викликані до збірної України різного віку. Тренерським складом команди керує відомий український баскетболіст та тренер Олександр Скутельник.

«Чорне море Одесос» U19 є важливою частиною баскетбольного клубу «Чорне море Одесос». Команда служить базою для підготовки майбутніх гравців основної команди та сприяє розвитку баскетболу в Україні.