Wikipedia - ВПК-Агро

«ВПК-Агро» (укр. ВПК-Агро) — украинский футбольный клуб. Представлял село Шевченковка, зарегистрирован был в селе Вишнёвое Днепропетровской области. Домашние матчи проводил на стадионе «Колос-Арена» поселке Магдалиновка. Чемпион Украины среди любителей 2018/2019.

Футбольный клуб «ВБ Агро Шевченковка» — український футбольний клуб з села Шевченковка Миргородського району Полтавської області.

Футбольний клуб був заснований 201 червня 201 року. Команда виступає в чемпіонаті Полтавської області та кубку області. У 2020 році команда стала чемпіоном Полтавської області. На той час головний тренер команди був Іван Карпець, а президентом — Микола Сергієнко. Домашні матчі команда проводіла на стадіоні «Шевченківка Арена» в Шевченківці. У сезоні 2021 року клуб став віце-чемпіоном Полтавської області. У кубку області «ВБ Агро Шевченковка» дорівнав до півфіналу, де поступив клубу «Кредмаш» з міста Кроменчук. Головним тренером команди був Сергій Василенко.

У сезоні 2022 року головним тренером стад Володимир Пилипчук, а президентом — Віталій Саліна. У чемпионаті Полтавської області «ВБ Агро Шевченковка» заняла третє место. У кубку області команда дорівнала до чвертьфіналу, де поступила клубу «Агросвіт» з Миргорода.

Домашні матчі команда проводіт на футбольному полі «Шевченківка Арена» в Шевченківці.